dimecres, 17 de juliol del 2013

COMENTARI A LA RESPOSTA DE LA SECCIÓ SINDICAL D'UGT DE L'AJUNTAMENT DE CERDANYOLA DEL VALLÈS

Reproduïm el comentari a la resposta de la Secció Sindical d'UGT de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès en referència a la carta de data 5 de juliol de 2013 enviada a la Junta de Personal i al Comitè d'Empresa d'aquest Ajuntament. Els textos es poden llegir al següent link:

Carta a la Junta de Personal i al Comitè d'Empresa i resposta de la Secció Sindical d'UGT

Comentari a la resposta de la Secció Sindical d'UGT :


Benvolguda Cristina,


La teva resposta a la nostra carta de data 5 de juliol de 2013, ens ha resultat molt decebedora: no has contestat a cap de les preguntes que formulàvem en el nostre escrit ni tampoc t’has pronunciat sobre les propostes que hi exposem. 


En el text que ens has fet arribar defenses el treball i la dedicació de les persones membres de la teva secció sindical, però no els resultats aconseguits en les vostres negociacions. És precisament aquest punt el que us hauria de fer qüestionar-vos si la vostra actuació és l’adequada per enfrontar la situació de pèrdua de drets i precarització laboral, o heu de buscar nous mètodes de treball. Si els resultats no són bons, tampoc ho són els instruments que utilitzeu. I no ho són. Això no és una opinió: és la constatació d’una realitat.


Segurament, el desgast que patiu per la vostra dedicació com a sindicalistes i la factura que heu de pagar a la vostra vida privada -tal i com tu expresses en el teu comunicat- no seria tant important si, algunes de vosaltres, no forméssiu part de la directiva del PSC d’aquesta ciutat: entenem que defensar els interessos del partit que governa en aquest Ajuntament  i els de les persones treballadores a les que representeu legalment ha de ser esgotador. Més que això: és completament incompatible, tant des del punt de vista de la seva eficàcia com ètic. No discutim la seva legalitat.


T’agraïm la teva resposta en nom d’aquesta Secció Sindical i esperem que facis extensiva la nostra salutació cordial a totes les persones que hi formen part.


Cerdanyola del Vallès, 17 de juliol de 2013

Mª C. Morales i J. Giménez

Font fotografia:http://www.compromispercerdanyola.cat/noticies/mocio-defensa-drets-laborals-ajuntament-cerdanyola

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada