dijous, 31 de gener del 2013

CARTA A LA SECCIÓ SINDICAL D'UGT I AL DEPARTAMENT DE RRHH DE L'AJUNTAMENT DE CERDANYOLA DEL VALLÈS

La convocatòria de la secció sindical d' UGT a una assemblea informativa dilluns passat és inadmissible per les raons que exposem en la carta que reproduïm a continuació  -entrada al Registre General d’aquest Ajuntament dimarts dia 29 de gener- així com la manera de fer del Departament de RRHH amb la seva difusió a tota la plantilla i la posterior opacitat respecte de les persones convocades.




A l’atenció  de la Secció Sindical de la UGT i a RRHH, d’aquest Ajuntament.
 
Les persones que signem aquest escrit volem fer palès el nostre descontent respecte de l’actuació dels representants de les treballadores i treballadors d’aquest Ajuntament,  afiliats i afiliades al sindicat UGT, així com de la del departament de Recursos Humans, en relació a la convocatòria d’una assemblea el passat dia 28 de gener.

En aquest comunicat, elaborat per UGT i enviat per la Cap de Servei de RRHH a tota la plantilla d’aquest Ajuntament, se’ns va convocar a una Assemblea a la qual, les persones que la convocaven (segons se’ns va informar telefònicament quan se’ls hi va preguntar)  no tenien clar si, a part de les afiliades i afiliats al sindicat UGT, i de les persones simpatitzants, hi podíem assistir la resta de treballadores i treballadors d’aquest Ajuntament, tot i que es tractava d’una sessió informativa sobre les condiciones laborals que s’estan debaten amb l’equip de govern i que ens afecten a tota la plantilla. 
Aquesta qüestió tampoc va ser clarificada pel Departament de Personal que no va respondre als diversos correus electrònics que se li van dirigir al llarg del matí.

Ens preguntem:

-        primerament, si les qüestions que s’estan tractant amb l’equip de govern d’aquest Ajuntament sobre les nostres condicions laborals, només interessen a les treballadores i treballadors afins al sindicat UGT.

-        en segon lloc, si és legítim fer una sessió informativa només per a una part de la plantilla, dins de l’horari laboral, quan fa molt de temps que s’està demanant una assemblea perquè se’ns informi a tothom sobre l’estat de les negociacions.

Finalment, agrairem al departament de RRHH que ens contestin els mails sobre dubtes importants, com les que se’ns van plantejar.

Cerdanyola del Vallès, 29 de gener de 2013

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada