divendres, 30 de novembre del 2012

"EL EMPLEO PÚBLICO EN ESPAÑA NO ES EXCESIVO". Molt al contrari: es troba per sota de la mitja de l'Europa dels 15, per Vicenç Navarro i Marta Tur

En aquest estudi, Vicenç Navarro, catedràtic de polítiques públiques de la Universitat Pompeu Fabra, i Marta Tur, coordinadora de l’Observatori Social d’Espanya, posen al descobert la manipulació de les dades sobre ocupació pública contingudes a l’informe de l’Escola d’Administració d’Empreses (EAE Bussiness School) de Barcelona, anomenat “El cost de l’Administració Pública a Espanya”, i que ha tingut una amplia cobertura mediàtica.

En aquest informe, s’afirma que l’ocupació pública en España està sobredimensionada i que és un dels greus impediments amb el qual es troba l’economia del nostre país per poder reactivar-se i desenvolupar-se.

Aquesta desinformació interessada, ha estat difosa per la majoria dels mitjans de comunicació de masses. Avui, molts d'ells, són propietat del gran capital i, per tant, estan al servei dels seus interessos comercials. En realitat, no és el govern qui utilitza els mitjans de comunicació per difondre la seva doctrina neoliberal: són les élites empresarials les que dicten al govern les instruccions necessàries per (re)crear, a través d’aquests instruments mediàtics, un escenari que faci possible la consecució de les seves espectatives de negoci

D’aquesta manera, es fabrica una opinió pública desinformada que veu justificats els atacs contra el sector públic i contra les condicions laborals de les seves treballadores i treballadors. 

Ens volen desinformats. Per tant, informem-nos.

Assabenta’t de qui són Els amos de la Informació.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada